ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Barış, 'Zübeyde Ana'yla gelecek...

Barış, 'Zübeyde Ana'yla gelecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Barış, 'Zübeyde Ana'yla gelecek...

Mart 2015 ayında İzmir'de çekimlerine başlanılacak olan 'Zübeyde Ana' Film Yönetmeni Gani Rüzgar Şavata, barışın annelerle geleceğini söyledi... Kadının, annenin olduğu her yerde barış vardır diyen yönetmen Şavata, "Zübeyde Ana hepimizin anası, bu projeyi bütün kadınlarımıza adıyoruz" dedi.

Filmin çekimlerine Mart ayında İzmir'de başlayacaklarını ifade eden Şavata, "Zübeyde Ana film projemizin içeriğini, hiç bir siyasi düşünce gözetmeksizin bütün siyasetçi ve önemli kadınlarımıza, Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan'a, Başbakanımız Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na,  CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu'na, TBMM'deki bütün kadın milletvekillerimize, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Aziz Kocaoğlu'na, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a gönderiyoruz. Zübeyde Ana'yı  oynayacak oyuncuyu da kadınlarımızın seçmesini istiyoruz. Siyasetçisisinden ev hanımına, polisinden fabrika işçisine, avukatından iş kadınına, başta İzmirli kadınlar olmak üzere; zubeydeana@yahoo.com e posta adresinden bize ulaşabilir, düşüncelerini paylaşabilirler. Kadının olduğu her yerde barış vardır. İnanıyıoruz ki; Zübeyde Ana'da filmiyle ihtiyacımız olduğu barışa çok büyük katkı sunacaktır. İzmirli kadınların filmimize büyük katkılarının olacağını düşünüyoruz."  dedi.

Zübeyde Ana'yı oynayacak oyuncuyu da halkın seçeceğini belirten Yönetmen Gani Rüzgar Şavata, "Hülya Koçyiğit, Zühal Olcay, Hülya Avşar, Nurgül Yeşilçay, Bergüzel Korel, Beren Saat, Tuğba Büyüküstün, Hadise ve Zara'nın oyuncu adayları arasında olduğunu söyledi. Oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini belirten Şavata, "Görüşme halinde olduğumuz bu oyuncularımızdan birisini halkın daha doğrusu kadınların seçmesini istiyoruz. Bu yönde önümüzdeki günlerde elektronik ortamda anketlerimiz hazırlanacak" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi Karşıyaka Engelliler, Kocaeli'den zaferle döndü
Sonraki Haber Türk Sineması'nın yıldızları Aliağa'ya geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?