ANA SAYFA > EĞİTİM > Bardakcı, Çiğli ve Menemen'de incelemelerde bulundu

Bardakcı, Çiğli ve Menemen'de incelemelerde bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bardakcı, Çiğli ve Menemen'de incelemelerde bulundu

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı Çiğli ve Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerini ziyaret ederek ilçe müdürleri ile birlikte bazı okulları ziyaret etti.

Yaz tatilinde okulların eksikliklerini yerinde tespit etmeye yönelik çalışmaların bir parçası olarak görülen incelemeler sırasında Bardakcı’ya Çiğli Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu ve Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulnasır Şimşek de eşlik etti.

Bardakcı Menemen’de geçen yıl açılan Havacılık Meslek Lisesi Havajet’i de ziyaret ederek okulun çalışmaları hakkında Havajet İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi’den bilgi aldı.

Havajet İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı’nın, Çiğli Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu ve Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulnasır Şimşek’in okullarını ziyaret etmelerinden büyük mutluluk duyduklarını, görüş ve önerilerini çok önemsediklerini belirterek şunları söyledi. “İzmir’de sadece havacılık üzerine eğitim veren okulumuzda, öğrencilerimiz mezun olduğunda havayolu şirketlerinin aradıkları eleman olmaları için çalışıyoruz. 2018 de ilk mezunlarını vereceğimiz öğrencilerimiz, üniversitelere devam edebilecekleri gibi havayolu şirketlerinde de çalışabilecekler. Yabancı dil öğrenimine ağırlık veriyoruz. Bu yıl ikinci sınıfa geçen öğrencilerimizi 3 haftalık İngilizce eğitimi için Malta’ya götürüyoruz. ”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atletizm heyecanı İzmir'de yaşanacak...
Sonraki Haber Gözaltına alınan PKK zanlıları serbest

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?