ANA SAYFA > SPOR > Barcelona, Pınar Karşıyaka'ya 150 bilet ayırdı...

Barcelona, Pınar Karşıyaka'ya 150 bilet ayırdı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Barcelona, Pınar Karşıyaka'ya 150 bilet ayırdı...

Pınar Karşıyaka'nın 19 Kasım Perşembe günü deplasmanda Barcelona Lassa'yla yapacağı Euroleague karşılaşmasında taraftarına tribünde ek yer açılması talebi olumlu karşılanmadı.

Yeşil kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"19 Kasım Perşembe günü Barcelona’da oynayacağımız FC Barcelona Lassa müsabakası için Karşıyaka tarafına ayrılmış olan biletler tarafımıza gelen talepler doğrultusunda değerlendirilmiştir.

Barcelona’dan gelen sınırlı sayıda biletler taraftarlarımıza ulaştırılmış olup,  ek yer açılma taleplerimiz olumlu karşılanmamıştır.

Biletlerin internetten satışı olmaması ve sınırlı sayıda yer ayrılmasından dolayı, Barcelona’ya gidecek taraftarımızın şayet bileti yoksa temkinli davranmaları gerekmektedir. Tarafımıza ayrılan çok kısıtlı alanda maalesef bilet satışı gerçekleştirilemeyecektir.

Saygılarımızla"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yakın: “Müzeler yaşayan mekânlar haline getirilmeli”
Sonraki Haber Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali kapılarını açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?