ANA SAYFA > İZMİR > Baran 18 Mart'ta çocukları sevindirdi

Baran 18 Mart'ta çocukları sevindirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baran 18 Mart'ta çocukları sevindirdi

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Uğur Baran 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yılında İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Valiliğinde yapılan anma gününde törene katılan çocuklara hediye dağıtan Baran “ tarihimizde milletimize ilham kaynağı olan ve çocuklarımıza geçmişimizin hasletlerini hatırlatan bu günde hüzün ve gururu bir arada yaşıyoruz. Milletimizin şanlı geçmişinde tüm dünyanın takdirini kazanan kutlu zaferi ve bu zafere imza atan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. “dedi.

İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma derneğinde düzenlenen anma programına katılan Baran farklı okullardan gelen 300 çocuğu dağıttığı oyuncaklarla mutlu etti.  “çocuklar bizim geleceğimizdir. Tarihimizdeki hasletlerimizi geleceğe taşıyacak olan ve o hasletlerle büyümelerini arzu ettiğimiz yeni nesiller ile böyle bir günde bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepimizin malumudur ki Çanakkale Zaferi dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı ve kurtuluş savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahramanlık ve fedakârlıkların doruk noktasına ulaştığı bir onur mücadelesi olmuştur. Vatan uğruna şehit olan kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. " diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uçar: Demokrasiyi tabandan başlatıyoruz
Sonraki Haber Özuslu: Stadımızın olmayışının sebebi Ak Parti’dir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?