ANA SAYFA > GÜNDEM > Baltayla vapura bindi, bu vapur İstanbul'a gidecek dedi...

Baltayla vapura bindi, bu vapur İstanbul'a gidecek dedi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baltayla vapura bindi, bu vapur İstanbul'a gidecek dedi...

Karşıyaka Vapur İskelesi’nden bindiği körfez hattı vapuruna baltayla binen şahıs,”Kimse yerinden kalkmasın bu vapur İstanbul'a gidecek" diye bağırdı.

Vapurda yolcu olarak bulunan polis memuru tarafından ekiplere ihbar edilen baltalı şahıs, daha sonra ikna edilerek baltayı teslim etti.
Karşıyaka-Konak seferini yapan vapura Karşıyaka İskelesi'nden binen şahıs, ceketinden çıkardığı baltayı yolculara göstererek, "Kimse yerinden kalkmasın bu vapur İstanbul'a gidecek" diye bağırdı, bir taraftan da telefonla konuşarak, karşı tarafa "Bu vapuru oraya getirteceğim" dedi.
Yolcular korkuya kapılırken, vapur içerisinde yolcu olarak bulunan bir polis memuru ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine ekipler Konak İskelesi'ne geçti. Şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, baltayı da teslim etti.
Yolculardan bazıları cep telefonu kamerasıyla olayı çekti. Baltalı şahsın, vapurda bulunan yolculara herhangi bir zarar vermediği öğrenildi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Daçka'ya farklı kaybetti
Sonraki Haber Bostanlı rekreasyon alanı resmen açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?