ANA SAYFA > GÜNDEM > Baltalı saldırıda ölen genç 6 hastaya hayat verecek

Baltalı saldırıda ölen genç 6 hastaya hayat verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baltalı saldırıda ölen genç 6 hastaya hayat verecek

Karşıyaka'da arkadaşı Emrah Ç. ve babası Bayram Ç. tarafından balta ile dövüldükten sonra evinin bahçesine atılan ve 3 gün sonra hastanede hayatını kaybeden 21 yaşındaki Fikret Çoramık'ın bağışlanan organları 6 kişiye nakledilecek.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi 6653 Sokak'ta baltalı saldırı sonucu ağır yaralanan, 21 yaşındaki Fikret Çoramık'ın beyin ölümü gerçekleşti. Karşıyaka Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordanitörlüğünün girişimiyle Çoramık'ın organları ailesi tarafından bağışlandı. Çoramık'ın yüzü de dahil kalbi, böbrekleri, karaciğeri, pankreası, akciğeri, ince bağırsağı ve korneaları bağışlandı. Karşıyaka Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde uzman ekiplerce alınan organlar, özel kutulara konularak nakil operasyonlarının yapılacağı hastanelere gönderildi. Çoramık'ın kalbinin Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, böbreklerden birinin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi, pankreasın Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, korneaların Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, karaciğerin ise İzmir Kent Hastanesinde uygun hastalara nakledileceği bildirildi. Yüz ve ince bağırsak için uygun alıcının olmadığı ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Baltalı saldırıya uğrayan genç öldü...
Sonraki Haber Karşıyaka'da en güzel şarkılar Atatürk için söylendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?