ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Balkanlılar Halk Dansları Festivali sona erdi

Balkanlılar Halk Dansları Festivali sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balkanlılar Halk Dansları Festivali sona erdi

İlk kez Mustafa Kemal Atatürk’ün önerisiyle başlatılan ve 70 yıllık aradan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından devam ettirilen "Balkanlılar Halk Dansları Festivali", Türkiye ile birlikte 11 ülkenin katılımıyla sonra erdi.

Ortak kültür ve köklere sahip olan ülkeler, beş gün boyunca kentin çeşitli ilçelerinde hem halk danslarını sergiledi hem de İzmirlilere kendi ülkelerini tanıtma şansı bularak dostluk köprüsü kurdu.

Toplumların birbirini tanıdıkça dünyadaki barış ve sevgi ortamının daha da artacağından hareketle yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10. kez düzenlenen festival kapsamında Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Yunanistan'dan gelen ekipleri ağırladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4 kruvaziyer gemisi renkli görüntüler oluşturdu
Sonraki Haber Konut fiyatlarındaki artış sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?