ANA SAYFA > İZMİR > Balık Hali'nde şafak buluşması...

Balık Hali'nde şafak buluşması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balık Hali'nde şafak buluşması...

Sabah gün doğmadan Buca'daki Balık Hali'ne giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, av sezonunun başlamasını esnafla birlikte kahvaltı ederek kutladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, av yasağının sona ermesiyle birlikte hareketliliğin yeniden başladığı İzmir Balık Hali'ndeki esnafı, sezonun ilk gününde yalnız bırakmadı. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak, İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Güldal, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile birlikte Sabah 06.00'da Balık Hali'nde buluşan Başkan Kocaoğlu, balıkçı esnafına bol kazançlı bir sezon diledi. Tezgahları gezerek avlanan balıkları inceleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, hazırlanan kahvaltıya da katılarak burada esnafla sohbet etti.

Yer tahsisi bekliyoruz

Sezonun tüm balıkçılık sektörüne hayırlı olmasını ve bol kazançlı geçmesini dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Güzelbahçe'de yapılması planlanan yeni balık hali konusundaki soruyu ise şöyle yanıtladı:

"Bildiğiniz üzere Güzelbahçe'de bir balıkçı limanı yapılıyor. Bittiğinde buraya büyük balıkçı tekneleri gelecek. Burada bize balık hali inşa etmek üzere bir yer verileceği belirtilmişti. Bekliyoruz, yer verildiği zaman projesini yapıp inşaatına başlayacağız. Tabi her konuda olduğu gibi buna da karşı çıkanlar olacaktır. Ama Yarımada'da balıkçılığın gelişmesi için Güzelbahçe Limanı'nda balık hali yapılması gerektiğine inanıyorum."

Demirtaş: Türk balıkçısı okyanuslara açılmalı

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ise Türk balıkçılık sektörünün ve balıkçılık filosunun artık kendini ispatladığını belirterek, "Artık bu filoya Türk denizleri yetmiyor. Başka denizlere, okyanuslara açılmak istiyorlar. Bunun için hükümetimizin desteği gerekiyor" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşte İzmir'in kredi raporu...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Güneş Tarlası Çanakkale'ye örnek olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?