ANA SAYFA > İZMİR > Balbay:''İnsanlar yeni ayakkabı alacak durumda değil''

Balbay:''İnsanlar yeni ayakkabı alacak durumda değil''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay:''İnsanlar yeni ayakkabı alacak durumda değil''

CHP İzmir Milletvekili ve 25.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa BALBAY seçim ziyaretlerini sürdürdü.

7 haziran da yapılacak olan 25. Dönem milletvekili  seçimleri  için seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden, CHP İzmir milletvekili Mustafa Balbay Dikili’de seçim çalışmalarına Adnan Menderes Caddesi’nde başladı ve Salim Bey mahallesinde ziyaretlerde bulundu.

Balbay, ziyaret sırasında uğradığı ayakkabı tamir atölyesinde ayakkabıları tamir ederek "Ekonominin nasıl olduğu sizden belli olur. Ayakkabı tamir edenlerin sayısı arttı. İnsanlar yeni ayakkabı alacak durumda olursa tamire giden ayakkabı sayısı azalır. Ne olursa olsun umudu yitirmemek lazım. 7 hazirandan sonra daha güzel olacak" dedi.

Balbay, “Bizim işlerimiz %50 arttı. Ekonomi kötüye gidiyor.” sözleriyle sorunlarını dile getiren ayakkabı tamircisi Hüseyin Usta’ ya “Ayakkabının kutusu ile değil kendisi ile ilgileniyoruz” diyerek destek istedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sındır, ''Yerelde kalkınma bizim önceliğimiz''
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da klima sıkıntısı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?