ANA SAYFA > İZMİR > Balbay'ın sözlerine yüzde 81'lik destek

Balbay'ın sözlerine yüzde 81'lik destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay'ın sözlerine yüzde 81'lik destek

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay'ın Meclis kürsüsünden başlattığı, “İzmir’in hakkını verin" kampanyası kamuoyu tarafından da kabul gördü. Araştırmaya göre, toplumun yüzde 81'i Balbay'ı haklı buldu.

www.dogrulukpayi.com adlı internet sitesi Balbay'ın verdiği rakamları kaynaklarından araştırdı. Bunları kamuoyu ile paylaşıp 2700 kişinin katıldığı bir araştırma yaptı. Sonuç yüzde 81 Balbay'ın lehine oldu.

Balbay, İzmir'in öteden beri dünyaya açılan en büyük kapılardan biri olduğunu, ancak ödediği vergi oranında merkezi yatırımlardan pay alamadığını vurgulamıştı.

Balbay'ın İzmir'e ilişkin ısrarla vurguladığı rakamlar şöyle:

-2015 yılında İzmir'in ödediği vergi 48.3 milyar lira, İzmir'e ayrılan yatırım 1.6 milyar lira.

-İzmir'in ödediği verginin toplam vergi miktarına oranı yüzde 10.5, buna karşılık İzmir'in yatırımlardan aldığı pay yüzde 2.6.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otomotiv sektörü Ur-Ge ile şaha kalkacak
Sonraki Haber MaviBahçe'de eğlence dolu ''Evlilik Festivali''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?