ANA SAYFA > İZMİR > Balbay: Tam başarı 13 adayımızın seçilmesidir

Balbay: Tam başarı 13 adayımızın seçilmesidir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay: Tam başarı 13 adayımızın seçilmesidir

CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Ali Balbay, 7 Haziran seçimlerinde partisinin İzmir 2. Bölgedeki tam başarısının 13 adayın da parlamentoya girmesi halinde gerçekleşmiş olacağını söyledi. Balbay, “bunun dışındaki her sonuç eksik başarıdır” dedi.

Ön seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından bir değerlendirme yapan Balbay şunları söyledi: “Listede öncelikle kadın ve genç aday eksikliği var. Bunun kontenjanlardaki tercihle dolacağını umut ediyorum. Bölgede karşılığı olan meslek gruplarından eksiklikler de bu yöntemle tamamlanacaktır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığım görüşmede, sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kontenjanları genel beklentileri dikkate alarak kullanacağını ifade etti.”

Balbay 2. Bölgede ön seçimle oluşan liste ile ilgili şu görüşleri savundu: “3 kontenjanla tamamlanacak olan listede, Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Ali Balbay, Atilla Sertel, Kamil Oktay Sındır, Ali Engin, Hüseyin Sezer, Ülkümen Rodoplu, Taha Okan, Nurgül Uçar Aktuğ, Ali Kemal Elitaş yer alacak. Biz bu listenin tamamının seçilmesini istiyoruz. Özellikle son sıralarda yer alan arkadaşlarımızı Meclis’te görmek benim için çok büyük mutluluk olacak. Seçim çalışmalarında onlarla birlikte olmak, omuz omuza iktidar mücadelesi vermek istiyorum. Bizim çabamız milletvekili olma değil, partimizi iktidara taşıma çabasıdır.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaşar Kemal, Foça'da konuşuldu
Sonraki Haber Karşıyaka kongreye gidiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?