ANA SAYFA > GÜNDEM > Balbay oyunu Karşıyaka’da kullandı

Balbay oyunu Karşıyaka’da kullandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay oyunu Karşıyaka’da kullandı

Chp 25. dönem İzmir Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Mustafa Ali Balbay, oyunu Bahriye Üçok Mahallesindeki Zübeyde Hanım İlkokulu’nda, 1165 nolu sandıkta kullandı.

Oy kullanmak için saat 11.00 sularında okula gelen Balbay, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar sadece Balbay’ı görmek için okula geldiklerini ve sandığa gitmeye karar verdiklerini söylediler. Vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren ve sohbet eden Balbay, daha sonra oyunu kullanmak için sandık başına gitti.

Sandık görevlileriyle tek tek selamlaşan Balbay, oyunu kullanırken “Bu bir çividir. Bir çivi bir nal kurtarır. Bir nal bir atı kurtarır. Bir at bir süvariyi, bir süvari bir süvari birliğini, bir süvari birliği bir orduyu, bir ordu memleketi kurtarır. Bir oy bir oydur. Herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Oyunu kullandıktan sonra tüm sandıkları teker teker dolaşan Balbay, sandık görevlilerinden seçimlere katılım oranıyla ilgili bilgi aldı.

Oy kullandığı okuldan ayrılmadan önce Karşıyaka Haber muhabirine konuşan Mustafa Balbay, seçim güvenliğine ilişkin endişeleri olup olmadığının sorulması üzerine “Artık bizler de kendi tedbirlerimizi alıyoruz. Belki aynı şey değil ama Türkiye’de elektrik dağıtımında bile %25 kaçak oluyor. Kaçak kültürünün çok yoğun olduğu bir ülkedeyiz. Ama sandığın olabildiğince güvenli olabilmesi için bütün partiler elinden geldiğince çabalıyor. Bu sefer CHP yalnız değil. Öteki partiler de çok iddialı. O yüzden ben geçmiş seçimlere oranla daha güvenli bir seçim ortamı oluşacağını düşünüyorum” dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarım ilacı içerek hayatına son verdi...
Sonraki Haber Başkan Akpınar oyunu Şemikler’de kullandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?