ANA SAYFA > İZMİR > Balbay: Gar kavşağı, kardeşlik meydanı olsun

Balbay: Gar kavşağı, kardeşlik meydanı olsun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay: Gar kavşağı, kardeşlik meydanı olsun

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Ankara'da meydana gelen büyük patlamanın yaşandığı Gar Kavşağının kardeşlik meydanı olarak değiştirilmesini önerdi.

Balbay dün öğle saatlerinde bir demet karanfille birlikte 100'e yakın yurttaşımızın yaşamını yitirdiği yere geldi. Elindeki karanfilleri çevredeki yurttaşlara dağıtan Balbay,"karanfilleri birlikte patlama yerine koyalım" dedi.

Balbay karanfilleri bırakırken şunları söyledi:"Bu büyük acıyı aşmanın başlıca yolu kardeşliği daha büyük hale getirmektir. Kardeşliği bombaların sesi bitiremez, birliğimize yapılan saldırı karşısında halkın sessizliği bitirir. Buna karşı sessiz kalmayacağız. Terör saldırları ne kadar büyük olursa olsun kardeşliğimizden büyük değildir."

Balbay şöyle devam etti:"Gelin bu gar kavşağının adını kardeşlik meydanı olarak değiştirelim. Buraya güzel bir kardeşlik heykeli dikelim. Bu büyük acıdan büyük bir kardeşlik duruşu çıkaralım."Balbay, bu önerisini ilgili makamlara ileteceğini söyledi.Karanfil bıraktıktan sonra yurttaşlarla konuşan Balbay, her birine memleketlerini sordu. Yozgat, Eskişehir, Çorum, Erzurum, Diyarbakır, Trabzon yanıtları alan Balbay," Bakın işte hepimiz Anadolu'nun ayrı bir yerindeniz. Beraberliğimizi kimse bozamaz"dedi.Balbay, yurttaşlarla sohbetin sonrasında olay yerine eşiyle birlikte karanfil koymaya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eşlik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Levent Kırca'yı kaybettik
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 gün elektrikler kesilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?