ANA SAYFA > İZMİR > Balbay: Dost Market insan onuruna yakışır güzel bir proje

Balbay: Dost Market insan onuruna yakışır güzel bir proje

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay: Dost Market insan onuruna yakışır güzel bir proje

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Bornova Belediyesi’nce yaşama geçirilen ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerce ürün çeşidi arasından diledikleri gibi alışveriş yapma imkanına kavuştuğu Dost Market’in, insan onuruna yakışan güzel bir proje olduğunu söyledi.

Bornova’da Türkiye Gazeteciler Federasyonu  Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile birlikte esnaf ziyareti yaparken Dost Market’e de uğrayan Balbay, “Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı kutluyorum” dedi.

Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine verilen kartlara düzenli aralıklarla bakiye yükleyerek, yüzlerce çeşit ürün arasından diledikleri gibi ücretsiz alışveriş yapma imkanı sağladığı Dost Market büyük beğeni topluyor. Dost Market’ten yararlanan vatandaşlar, kendilerine seçme özgürlügü tanınmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da uygulanan sistemin insan onuruna yakıştığını söyledi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile birlikte esnaf ziyareti yaparken, Bornova Belediyesi’nin bir süre önce hizmete açtığı Dost Market’e de uğrayıp bilgi alan Balbay, “Dost Market projesini biliyordum. Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’dan dinlemiştim ama yerinde görmek ayrıca güzel oldu. Burada 100’den fazla ürün çeşidini gördük. Bir insanın kahvaltıdan öğle ve akşam yemeğine, genel temizlik gereksinimlerine kadar herşey var. Burada, ihtiyacı olan bir insan bunu rica minnetle, yardıma muhtacım duygusuyla değil de, ‘Evet ben insanım ve şunlara ihtiyacım var. Ait olduğum kentin belediyesi de bana bunları sağlamış’ diyeceği insan onuruna yakışır çok güzel bir girişim hayata geçirilmiş. Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’yı tekrar kutluyorum” dedi.

Atila Sertel de, Başkan Atila’nın kutlanacak bir hizmeti yerine getirdiğini belirterek, “Başkan Atila’yı Dost Market’i açtığı için ve insanlarımızın onurunu kırmadan, onların ihtiyaçlarını sağlamak ve gidermek noktasında sosyal belediyecilik anlayışını Türkiye’ye örnek olarak sunduğu için teşekkür ediyorum. Bu projeyle insanların gönüllerince alışveriş edebileceği bir krediye sahip olmaları, neye ihtiyacı varsa onu almaları, insan onuru için çok önemlidir” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Balbay ve Sertel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dost Market’i kusursuz hale getirmek için arkadaşlarımızla birlket mesai harcıyoruz. Amacımız gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlara ulaşabilmek. Bornova’da paylaşmak güzeldir diyoruz ve ihtiyaç sahibi olan bütün yuttaşlarımıza da ayrım yapmadan ulaşmaya çalışıyoruz. Bize inanan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sanayiciler çocuklara enerji verimliliğini anlatacak
Sonraki Haber Foça'da kanal üstü ulaşıma çözüm

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?