ANA SAYFA > İZMİR > BAL-GÖÇ'ten İduğ'a sarsılmaz destek

BAL-GÖÇ'ten İduğ'a sarsılmaz destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BAL-GÖÇ'ten İduğ'a sarsılmaz destek

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (BAL-GÖÇ) Ege Sağlık Anemon Otelde her yıl geleneksel olarak düzenlediği, birlik ve dayanışma gecesine eşi Ufuk İduğ’la katıldı.

BAL-GÖÇ Bornova Şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği dayanışma gecesine İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, BAL-GÖÇ yöneticileri ile çok sayıda BAL-GÖÇ üyesi yurttaş katılım sağladı. Gecede söz alan Dr. İduğ şunları kaydetti: "Biliyorsunuz ki ben mübadeleyle Girit'ten İzmir'e göçmüş bir ailenin ferdiyim. Vatanımızın çok acılar çekmiş cefakâr ve çok çalışkan, aydın insanlarından oluşan BAL-GÖÇ Bornova ailesindeki birlik ve beraberlik ruhunun sarsılmaz gücünü, enerjisini BAL-GÖÇ Bornova Şubesi'nin dayanışma gecesinde hissettim. Böylesi gücün ve desteğin Bornova'mızda aşamayacağı sıkıntı, çözemeyeceği problem kalmayacaktır. Bornova'mızı birlikte büyütecek ve Türkiye'ye örnek olacak bir kentin mimarisini bizler oluşturacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Japonlardan İzmir'e duygusal veda
Sonraki Haber Karşıyaka Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aşıkoğlu, İGC'yi ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?