ANA SAYFA > SPOR > Bakan Kılıç: Karşıyaka Stadı için herkes farklı şey söylüyor

Bakan Kılıç: Karşıyaka Stadı için herkes farklı şey söylüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bakan Kılıç: Karşıyaka Stadı için herkes farklı şey söylüyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'deki stat çalışmalarıyla ilgili de bu ile stat yapmamak gibi bir düşüncelerinin olamayacağına dikkati çekti.

Bakan Kılıç, "Atatürk Stadı şu anda kullanımda. Bakımı bitmiş durumda, bu hafta da maç oynandı orada" dedi.
Alsancak Stadı için verilen raporun ise çok açık olduğunu ifade eden Bakan Kılıç, "O rapora istinaden başka bir şey yapmak mümkün değil. Rapor, buranın güçlendirmeye elverişli olmadığını açık ve seçik olarak ortaya koymuş durumda" değerlendirmesinde bulundu.
Kılıç, Alsancak Stadı'nın yerinin, yine spor alanı olarak kalacağını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"O işe bakıp, yolumuza ona göre devam edeceğiz. Ancak Göztepe ve Karşıyaka'daki statlarla da alakalı olarak herkes farklı bir şeyler söylüyor. İzmir'in bu noktadaki eksikliğini gidermek konusunda bir çekincemiz, bir ön yargımız yok. AK Parti hükümetleri döneminde İzmir'e çok ciddi yatırımlar yapıldı, bizim de farklı bir düşüncemiz yok ama gerçekten sürekli farklı bir şey geliyor karşımıza. Oturacağız konuşacağız, bunu çözeceğiz. Ancak bu noktada bizim de İzmir tarafından desteklenmemiz gerekir. Oturup da iş yapmaya çalışanlara da lütfen yardımcı olun, önümüzü açın."
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aziz Kocaoğlu, Pınar Karşıyaka'yı yemekte ağırladı
Sonraki Haber Bostanlıspor Basketbol Liglerinin yenilmeyen tek takımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?