ANA SAYFA > SPOR > Bakan Kasapoğlu: En kısa sürede stat arazi tahsisi yapılacak

Bakan Kasapoğlu: En kısa sürede stat arazi tahsisi yapılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bakan Kasapoğlu: En kısa sürede stat arazi tahsisi yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve İZVAK Başkanı Ali Erten de katıldı.

Bakan Kasapoğlu, en kısa sürede arazi tahsisinin yapılacağını belirtti. Bakan Kasapoğlu, “Gelenin nokta itibariyle biz bakanlık olarak bu süreçte iş birliği noktasında tüm teklifleri hep birlikte gerçekleştirme kararı aldık. Ortak protokolümüzle birlikte Karşıyaka Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve kulüple gerçekleştireceğimiz protokolle stadın tamamlanması sağlanacak. Karşıyaka’nın seyircisiyle ve camiasıyla buluşması için iş birliğinin kararını almış olduk. Hem protokolümüzün hem de bundan sonraki tahsis sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanmasını ve en kısa sürede Karşıyaka’nın yeni stadıyla buluşmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm milletvekillerimize ve yerel yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kulübümüzün hatıra defterine de fikirlerini yazan Mehmet Kasapoğlu, “Bugün, İzmir’de, Karşıyaka Spor Kulübümüzün kongresinin de olduğu bir günde kulübümüzü ziyaret edip stadın sonraki sürecini ve iş birliği protokolümüzü konuştuk, karar aldık. Güzide kulübümüz ve değerli camiamız için hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü'nde genel kurulun 1. günü tamamlandı
Sonraki Haber Karşıyaka’nın mahallelerinde şenlik var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?