ANA SAYFA > SPOR > Bahçede çalıştılar, 10 madalya kazandılar…

Bahçede çalıştılar, 10 madalya kazandılar…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bahçede çalıştılar, 10 madalya kazandılar…

Bostanlıspor kick boks ve muay thai sporcuları salonun yeterli olmaması nedeniyle bahçede çalışma yapmalarına karşın 10 madalya kazandı.

Bostanlıspor başantrenörü Aytaç Uyanıker yönetiminde Bostanlıspor’un kulüp binasınında yer aldığı Karşıyaka Belediyesi Gode Cengiz Spor Tesisleri’ndeki beton zemin ve çim bahçede, kum torbası ve geniş alan çalışmalarını yapmak zorunda kalan sporcular azimleri sayesinde kürsüye çıktı.  
Son bir ay içinde üç şampiyonadan 10 madalya kazanan Bostanlıspor kick boks ve muaythai sporcularının tecrübe kazandıkları an Türkiye Şampiyonu olacağına inandığını belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “Karşıyaka Belediyersi Gode Cengiz Tesislerinde Karşıyaka Belediyesi ve kendi imkanlarımız ile yapılan mini salonunda çalışıyoruz. Kum torbasını buraya asamadığımız için pratik çözüm bulduk ve ağaça taktık. Sporcularımız burada çalışıyor. Ayrıca, geniş alan çalışmaları için salonun yeterli olmamasıyla da beton zeminde çalışma yapıldı. Tüm bu imkansızlıklara karşın alınan 10 madalya bizleri çok mutlu etti. Sporcularımızı şampiyon olmuş gibi kutluyoruz. En tecrübelisi 6 aylık. Bir ay önce bu spora Karşıyaka Halk Eğitim Kursuyla başlayanlar da var. Antrenörümüzün taktikleri uygulayıp, taşıdıkları yeşil kırmızı formanın sorumluluğunu bilerek maç yapıp madalyaya ulaşmaları alkışlanmalı. Hepsiyle gurur duyuyoruz” dedi.
Son olarak Gaziemir’de Kick Boks İl Temsilciliğinin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Turnuvası’na katılan Bostanlıspor 4 madalya kazandı. Doğukan Günay 69 kiloda 2., Veysel Dikmen 63 kiloda 3. Ve Sercan Kutluk 57 kiloda 3. Büyük erkeklerde de Aytaç Uyanıker 89 kiloda ikinci Oldu. Daha önce de 6 sporcu Ege Bölge Şampiyonasında 2. Ve 3.lük dereceleri getirmişti. Bir ay içinde Bostanlıspor 10 madalya kazandı. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar’da en doğal şenlik...
Sonraki Haber Türkan Saylan Konukevi öğrencilerini bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?