ANA SAYFA > İZMİR > Aziz Kocaoğlu köy ziyaretlerine yeniden başladı

Aziz Kocaoğlu köy ziyaretlerine yeniden başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aziz Kocaoğlu köy ziyaretlerine yeniden başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, uzun bir aradan sonra köy ziyaretlerine yeniden başladı. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile birlikte Bergama’nın Yalnızev, Narlıca, Pınarköy, Aşağıkırıklar ve Zeytindağ köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, muhtarların ve halkın taleplerini dinledi, not aldı, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan ve ekibinin ziyaretine köylüler büyük ilgi gösterdi.

Bütünşehir Yasası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisine sonradan dahil edilen ilçelerin başta alt yapı olmak için biriken sorunlarını acil bir şekilde çözmek için aralıksız çalıştıklarını, yerel hizmetler şube müdürlükleri oluşturduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bergama'da Bakırçay Havzası'na hizmet verecek asfalt tesisinin Aralık ayının ilk haftasında açılacağının da müjdesini verdi. Saatte 160 ton asfalt üretecek Bakırçay Şantiyesi’nin hizmete girmesi ile birlikte çevre yerleşimlerin asfalt, parke sıkıntısının kalmayacağını  dile getiren Başkan Kocaoğlu, otobüs talebi ile ilgili de “Sabah ve akşam saatlerinde ilkokulu bitiren çocuklarımızın liseye, meslek lisesine gitmesini sağlamak için okul saatlerine uyumlu otobüs seferi yapmak istiyoruz. Büyükşehir Yasası ile sınırlarımıza giren ilçelerde bunu yaptık. Bütünşehir Yasası ile hizmet verdiğimiz köy sayısı 450'ye çıktı. Yeni ilçelerimizin köylerinde de bu hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu, Bergama turu sırasında, ilçe sanayi için önem taşıyan yol yapım çalışmalarını da inceledi. Bergama Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Vatanserver, OSB'ye giden Pınarköy-Sağancı yolunda gerçekleştirdikleri 1.7 kilometrelik sathi kaplama çalışması için Başkan Kocaoğlu'na teşekkür etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Bergama’nın Yenikent, Aşağıkırıklar ve Süleymanlı köylerinde toplam 8 kilometrelik asfalt çalışması yapan İZBETON ekipleriyle de bir süre sohbet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kenan Doğulu İzmir'de caz söyleyecek
Sonraki Haber İzmir Barosu avukatları meclisi faks yağmuruna tuttu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?