ANA SAYFA > İZMİR > Aziz Kocaoğlu fuarı gezdi...

Aziz Kocaoğlu fuarı gezdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aziz Kocaoğlu fuarı gezdi...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Enternasyonal Fuarını ziyaret ederek vatandaşların Fuarla ilgili görüş, öneri ve dileklerini dinledi.

İEF'nin bu yılki onur konuğu illerinden Malatya standına da giden Başkan Kocaoğlu, ziyaretçilerle birlikte hem fotoğraf çektirdi hem de ilginç etkinlikleri izledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Belediye Sokağı'yla turuna devam eden Başkan Aziz Kocaoğlu; İzmir Metrosu'nun standında Genel Müdür Sönmez Alev ile birlikte, miniklere vatmanlık (Raylı sistem sürücüsü) tadını yaşatan simülatörü izledi. Yoğun rağbet gören smilatörde metro kontrolünü tecrübe eden minikleri kutlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, Belediye şirketi İZELMAN'ın anaokulları standındaki miniklerin yaptığı el ürünlerini de inceledi. Başkan Kocaoğlu susuzluğunu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 0-5 yaş grubu çocuklar için geliştirerek uyguladığı 'Süt Kuzusu' projesinin tanıtıldığı standda ikram edilen bir bardak süt ile giderdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yemek Tariflerinin Ötesinde Bir Site : Afiyetle.com
Sonraki Haber ''Merhaba'' Körfez Yunusu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?