ANA SAYFA > EĞİTİM > Azeri öğrencilerden İzmir Üniversitesi'nin sağlık bölümlerine yoğun ilgi

Azeri öğrencilerden İzmir Üniversitesi'nin sağlık bölümlerine yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Azeri öğrencilerden İzmir Üniversitesi'nin sağlık bölümlerine yoğun ilgi

Azerbaycan’da gerçekleştirilen uluslararası eğitim fuarında, İzmir Üniversitesinin eğitim ve sosyal imkânları hakkında bilgi alan Azeri öğrencilerin, üniversitede yeni açılan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun İlk ve Acil Yardım ile Fizyoterapi gibi bölümlerine olan ilgisi dikkat çekti.

Uluslararası öğrencilere yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Üniversitesi, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen uluslararası eğitim fuarında tanıtıldı. Dünyanın dört bir yanından gelen yaklaşık 50 eğitim kurumunun yer aldığı fuara katılan Azeri öğrenciler, Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ülviyye Aydın, Uluslararası İlişkiler Ofisi Temsilcisi Aslı Saysen ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş’ten üniversite ile ilgili bilgi aldı.

Azeri dilinin Türkçe ile benzerliği sebebiyle öğrencilerin, İngilizce eğitim verilen bölümlerin yanı sıra Türkçe bölümlere de rağbet gösterdiğini belirten Aslı Saysen, “Fuarda, İzmir Üniversitesinin tüm bölümleri ilgi gördü ancak özellikle yeni açılan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun İlk ve Acil Yardım ile Fizyoterapi bölümlerine başvuru yapılacağını tahmin ediyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kentsel dönüşümde büyük gün 18 Mayıs
Sonraki Haber Hiç oynamadan gitti, 100 bin TL alacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?