ANA SAYFA > GÜNDEM > Ayda Maç, Karşıyakalı amatör kulüplerle buluştu

Ayda Maç, Karşıyakalı amatör kulüplerle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayda Maç, Karşıyakalı amatör kulüplerle buluştu

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği, Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkanı Ayda Maç ile kahvaltıda bir araya geldi.

Daha önce CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım ile bir araya gelen Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği, bu kez de Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkanı Ayda Maç ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Bostanlı  Denizpark'ta Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği'ne üye 17 Amatör Kulüp Başkanı ve başkan vekili ile bir araya gelen Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Mac ile Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftcioğlu öncelikle amatörleri dinledi.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Nevzat Altınkalp, derneğin tüm kulüpler adına hareket ettiğini ve Karşıyaka'daki birliğin İzmir'e örnek olduğunu ifade ederek, "Bizim sorunlarımız tüm amatör spor kulüplerinin sorunu. Ancak Karşıyaka'da maç yapacak sahalarımız sınırlı. Hasan Türker ve Efsaneler var. Yetersiz kalıyor. Aktarma bedelleri sizi aşan devlet politikası. Ama amatörler için büyük sorun. Biz gençlere, çocuklara sağlıklı ortamlarda spor yaptırmak istiyoruz. İmkanlarımız ve gelirlerimiz kısıtlı. Bunları çözmemiz gerekiyor" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu "Proje üretip sorunlarımızı projemizle birlikte Ankara'ya ben götüreceğim. Hep birlikte gidip sorunlarımızı projelerimizi sunacağız. Bunun sözünü veriyorum. Karşıyaka'daki sizlerin sorunu bizlerin de sorunudur. Çözüm bulmanıza yardıma hazırım" diyerek sözü AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Ayda Mac'a bıraktı.

Ayda Maç, İZVAK yönetiminde 3 yıldır çalıştığını pek çok projeye imza attıklarını ifade ederek, şöyle dedi: "Benim oğlum Bostanlıspor'da Amerikan Futbolu oynadı. Çektikleri çileyi biliyorum. Sorunların üstesinden geleceğiz. Gelmemiz lazım. Karşıyaka Spor Kulübü olmazsa olmazımız. Stadın yapımı da öyle. Amatörleri de yok sayamayız. Onları profesyonellerin temeli. Temel sağlam olmazsa, üst yapı da çöker. Bunun bilincinde olmalıyız. Karşıyaka Belediyespor'u kapatacağım. İmkanlarını Karşıyaka Spor Kulübü ve amatörlere aktaracağım. Bir spor köyü projemiz var. Bunların hepsini 7 Martta açıklayacağız. Sizleri de Hikmet Şimşek Kültür Merkezi'ndeki bu toplantımıza bekliyorum" 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Selim Çınar, BAT Kullanıcı Konferansı’nda konuşma yapacak
Sonraki Haber Voleybolda Karşıyaka hükmen kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?