ANA SAYFA > SPOR > Ayak Tenisinde final grubuna çıkanlar belli oldu

Ayak Tenisinde final grubuna çıkanlar belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayak Tenisinde final grubuna çıkanlar belli oldu

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Karşıyaka'da ilk kez düzenlenen "9 Eylül Ayak Tenisi Turnuvası" Bostanlı Gode Cengiz Suni Çim Futbol Sahasında 2. akşam oynanan maçlar sonunda final grubuna kalan 4 takım belli oldu.

32 Takımın katıldığı turnuvanın bu akşam yapılan son 16 takımın karşılaşmaları son derece heyecanlı geçti. 
Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ozan Anakök, koordinatör Cenk Karslı ve Spor İşleri Müdürlüğü çalışanlarının çabaları sonucunda şampiyona adına yakışır bir şekilde devam etti.
Şampiyonaya katılan takımların tüm oyuncularının kayıt sırasında HES kodları kontrol edildi, maça çıkarken de tümünün ateşleri ateş ölçerlerle ölçüldü. Saha içinde turnuvayı izleyen seyircilerin sosyal mesafeye uyması konusunda da sık sık uyarı yapıldı.  
Final Grubuna kalan Esspor, Kaf Kaf master, Son Şampiyon ve Örnekköy Tayfa yarın akşam yarıfinalde karşılaşacaklar. Kazanan ekipler finale yükselirken, kaybedenler de 3-4 maçına çıkacak. 
İlk kez düzenlenen 9 Eylül Kupası Ayak Tenisi Turnuvasında ödülleri Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Bir Baba Hindi'' Mustafa'ya vefa...
Sonraki Haber Başkan Tugay: 9 Eylül onurumuzdur!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?