ANA SAYFA > GÜNDEM > Avrupa Spor Haftası Karşıyaka’da kutlanacak

Avrupa Spor Haftası Karşıyaka’da kutlanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Avrupa Spor Haftası Karşıyaka’da kutlanacak

Sporu ve fiziksel aktiviteyi teşvik etmek amacıyla Avrupa’nın 32 ülkesinde yüze yakın kentte bu yıl ilk kez organize edilen Avrupa Spor Haftası Karşıyaka’da da farklı etkinliklerle kutlanacak. Spor kenti Karşıyaka, hafta boyunca yelken yarışları ve masa tenisi turnuvası düzenleyecek.

Avrupa Birliği tarafından bu yıl ilk kez organize edilen Avrupa Spor Haftası, Karşıyaka'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Her yaşta ve her branşta sporu özendirmek adına gerçekleştirilen etkinliğe Avrupa genelinde 32 ülke ve yüze yakın kent katılacak. Avrupa Spor Haftası'nı kutlayacak olan her ilde, sporu ve fiziki aktiviteyi teşvik edici etkinlikler organize edilecek. Vatandaşların, gündelik yaşamda daha çok spor yapmaları ve fiziki aktiviteyi hayatın bir parçası haline getirmeleri hedeflenecek.

7 - 13 Eylül 2015 tarihlerini kapsayan Avrupa Spor Haftası'nın ana etkinlikleri Brüksel'de düzenlenecek. Okullarda, salonlarda, işyerlerinde ve açık alanlarda sporu teşvik edici organizasyonlara imza atılacak. Etkinlikler Avrupa ülkelerinde #beactive, Karşıyaka’da ise #aktifol başlığı altında, sosyal medyadan da duyurulacak.

Karşıyaka Belediyesi, hafta kapsamında iki spor etkinliğine ev sahipliği yapacak. Karşıyaka Yelken Kulübü ile ortaklaşa olarak yelken yarışları düzenlenecek ve 9 Eylül Çarşamba günü Karşıyaka sahilinde, “9 Eylül Kupası” yapılacak. Hafta kapsamında; 12 - 13 Eylül tarihlerinde de 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda, saat 10:00'da Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Veteran Masa Tenisçileri Derneği (İZVET) ortaklığı ile “Masa Tenisi Turnuvası” düzenlenecek. Turnuva halka açık ve 12 yaş üstündeki tüm katılımcılara ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 2 gün, 16 saat su yok!..
Sonraki Haber Onur Belge vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?