ANA SAYFA > MEDYA > Avni Erboy’un 3. Kitabı çıktı

Avni Erboy’un 3. Kitabı çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Avni Erboy’un 3. Kitabı çıktı

Gazeteci, yazar ve spor adamı Avni Erboy’un 3. Kitabı yayınlandı. Daha önce Hürriyet’ten “Kimse Duymasın”, Erboy Yayıncılık’tan “Fair Play Kervanı” isimli kitapları yayınlanan Avni Erboy’un bu kez de “Mutluluk Üçgeni” isimli kitabı basıldı.

Uzun yıllar Hürriyet ve Yeni Asır Gazetesi’nde spor müdürü olarak çalışan Avni Erboy, 3. Kitabında yaşadığı üç ilçe olan Alaşehir, Akhisar ve Karşıyaka için kaleme aldığını ve bu üç kente ait anılarla tarihsel geçmiş, makaleler olduğunu belirtti. 
Erboy, “kitap yazıların yazıldığı o günlerde yaşanan olayları içeriyor. Profesyonel yayınevini tercih etmeyip yine amatörce yayınladık. Ön sözlerini hayatıma dokunan, İzmir, Manisa ve Akhisar’ın duayen gazetecileri, yazarları Gürkan Ertaç, Mehmet Erdül, Ertuğrul Aytaç ve Haldun Akyüz kaleme aldı. Ön ve arka kapak Yiğit Erboy’a ait. Düzeltmeleri de Burçak Erboy yaptı. Yayına Erboy Yayıncılık hazırladı, baskıyı İzmirli kuruluş olan EYS Basın Yayın (Emre Matbaacılık) yaptı. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” dedi.     
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Beyat Karşıyaka’da Kültür Merkezi açtı
Sonraki Haber Emtia krizi sanayicinin belini büküyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?