ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ali Beyat Karşıyaka’da Kültür Merkezi açtı

Ali Beyat Karşıyaka’da Kültür Merkezi açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Beyat Karşıyaka’da Kültür Merkezi açtı

Ünlü filim ve tiyatro oyuncusu Ali Beyat Karşıyaka'da yeni bir kültür merkezi açtı.

Akhisarlı olan uzun yıllar Karşıyaka’da sahne ve Türk Sinemasında da çeşitli filmlerde rol alarak bu alanda da faaliyet gösteren, bir dönem Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosuna renk de katan Ali Beyat, Karşıyaka Kilise Sokağı’ndaki kültür merkezinin açılış töreninde yaptığı konuşmasında şöyle dedi:
“Katılan ve gösterileri ile katkı koyan tüm dostlara sonsuz teşekkürler. İçinde, yetişkinler için 30, çocuklar için 50 seyirci kapasiteli, ustam Kemal Hozer’in adını verdiğim bir cep sahnesi. Bir diğer ustam Ömer Karavicir’in adını verdiğim bir eğitim salonu, bir müzik ve bir dinlenme odasının olduğu kültür merkezimiz sanat severlere hayırlı olsun. İçinde çocuklar ve yetişkinler için çeşitli atölyeler olacak. Tiyatro oyunu çıkarma atölyeleri, müzikal oyun atölyeleri, çeşitli enstrüman atölyeleri, çeşitli resim atölyeleri, kişisel gelişim ve nefes teknikleri ile ilgili atölyeler, satranç ve zeka oyunları atölyeleri v.b. Sizin için de bir aktivite mutlaka vardır. Herkesi bekliyoruz. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli doğal afetlerde MAK ekibine emanet
Sonraki Haber Avni Erboy’un 3. Kitabı çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?