ANA SAYFA > İZMİR > Atilla Kaya: ''Belediyelere desteğe hazırız''

Atilla Kaya: ''Belediyelere desteğe hazırız''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Kaya: ''Belediyelere desteğe hazırız''

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, partisinin Buca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Buca Hasanağa Bahçesi'nde gerçekleşen iftar programında konuşan Kaya, "Önceki gün Karabağlar'da yerel yönetimlere yaptığım çağrıyı burada da yineliyorum. Ankara'da takip edilecek projesi olan, kente fayda sağlayacak bir hizmet düşüncesi içerisindeki, merkezi hükümetten destek bekleyen kim varsa yanında oluruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da parti farkı gözetmeksizin tüm belediyelerimize destek vermeye hazırız. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalı hemşehrilerimizin refahı ve mutluluğu için hazırlanmış, Ankara'nın desteği beklenen bir projeyle bize gelirse, kendisine destek veririz. Aynı şekilde bir başka belediye, bir başka belediye başkanı da bize gelirse projelerine destek veririz. Milletvekili seçildiğimiz 1 Kasım'dan bu zamana kadar geçen sürede, İzmir'deki CHP'li hiçbir ilçe belediyesinden bize böyle bir talep gelmedi. Defalarca çağrıda bulunduk, gazetelerde, televizyon ekranlarında, halka açık toplantılarda üstüne basa basa yerel yöneticilere bu yöndeki davetimizi yaptık. Ama ortada bir gayretin olmadığını üzülerek görüyoruz. İzmir'in kronikleşmiş sorunlarını çözmek için hep birlikte gayret göstermeliyiz. Bu anlamda bize düşen görevler olduğu kadar, yerel yöneticilere de ciddi görevler düşmektedir. Yerel yönetimler sorunların çözümü için ön açıcı olmalı, sorunu büyütmeye değil çözümü sağlamaya odaklanmalı. Söz konusu İzmir olduğunda, söz konusu kente hizmet olduğunda, söz konusu İzmirli hemşehrilerimiz olduğunda bizim için her zaman siyaset ikinci planda kalmıştır. Yerel yöneticiler için de bu böyle olmalı" ifadelerinde bulundu.

"BİNALİ YILDIRIM'IN LİDERLİĞİNDE AŞILAMAYACAK PROBLEM, ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOK"

İzmir'de Binali Yıldırım'ın Başbakan olmasıyla birlikte ciddi bir sinerji oluştuğunu söyleyen Kaya, yerel yöneticilerin oluşan bu sinerjiyi iyi değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdi. Yerel yöneticilere bu anlamda büyük görev düştüğünü belirten Kaya, "Bugün İzmir her zamankinden daha şanslı. Sorunlarını çözmeye, marka kent olup geleceğe yürümeye her zamankinden daha yakın. İzmir'in milletvekili olan, İzmir'i karış karış bilen, kentin tüm sorunlarına ve beklentilerine hakim bir Başbakanımız var. Başbakanımız Binali Yıldırım'ın liderliğinde İzmir'in aşamayacağı problemi, çözemeyeceği sorunu yoktur. Başbakanımızın her zaman söylediği bir şey var. İzmir'in yeri İstanbul'la yarışmaktır. 35 İzmir, 34 İstanbul. İzmir'i İstanbul'la yarışır hale getirmek için yerel yönetim, merkezi yönetim el ele vereceğiz, birlikte çalışacağız ve İzmir'i en yüksek noktalara çıkaracağız. Başbakanımız, Başbakanlık görevini devraldıktan sonra bir ay içinde İzmir'e üçüncü defa geliyor. İzmir, Başbakanımız için çok önemli. İzmir'e verdiği önemi her fırsatta gösteren Başbakanımız Binali Yıldırım'a minnettarız. İzmir artık geleceğe daha bir güvenle bakacak ve Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından ortaya konulan gelecek vizyonuna sahip çıkacaktır" şeklinde konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 6 ülkeden cimnastikçiler Karşıyaka'da buluştu
Sonraki Haber Genç girişimcilere altın öğütler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?