ANA SAYFA > SPOR > Atilla Güneş'ten SOS...

Atilla Güneş'ten SOS...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Güneş'ten SOS...

Karşıyaka Spor Kulübü futbol takımının teknik sorumlusu Atilla Güneş camiaya mesaj vererek SOS dedi…

Karşıyaka Spor Kulübü’nün içinde bulunduğu ekonomik krizi aşması için acil önlem alınması gerektiğini ve herkesin el ele vermesinin şart olduğunu ifade eden  Atilla Güneş, “Böyle giderse, iki yıla kadar ortada Karşıyak Futbol Takımı diye bir şey kalmaz” iddiasında bulundu.
1461 Trabzonspor'u 7-3 yenmesine rağmen, rakiplerinin puan almasıyla Play-Off ve bir üst lige çıkma şansını kaybeden Karşıyaka'da Atilla Güneş sezonu değerlendirirken ciddi olarak da uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.
"İçi bizi, dışı taraftarı yakan bir sezon geçirdik" diyen Güneş, kadronun korunması gerektiğini, Karşıyaka Spor Kulübü camiasının acilen bir araya gelip, önümüzdeki sezonu planlamak zorunda olduğunu vurguladı ve "Bunlar yapılmazsa 2 seneye kadar Karşıyaka takımı diye bir şey kalmaz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mutlu Altuğ veda mı ediyor?
Sonraki Haber ESHOT’ta ''güneş enerjisi'' devrimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?