ANA SAYFA > SPOR > Atilla Güneş: Tarihler netleşir netleşmez programımızı yapacağız

Atilla Güneş: Tarihler netleşir netleşmez programımızı yapacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Güneş: Tarihler netleşir netleşmez programımızı yapacağız

Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği'nin yaptığı toplantıda Süper Lig'in koronavirüs salgını nedeniyle verilen ara sonrası 12 Haziran'da başlaması fikri ağırlık kazanırken, TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki Karşıyaka, sahaya inmek için son kararı bekleyecek.

Kendilerinin de sezonun daha önce planlandığı gibi haziran ayında yeniden başlamasını beklediklerini söyleyen Karşıyaka Sportif Direktörü Atilla Güneş, "Ancak tarihler henüz kesinleşmedi. Süper Lig harici liglerle ilgili bir tarih taslağı da henüz belirlenmedi. Tarihler netleşir netleşmez programımızı yapıp her tür önlemi alarak çalışmalara başlayacağız. Tekrar sahaya insek de önlemi elden bırakmayıp tesislerimizi çalışanlar ve takım dışında dış dünyaya tamamen kapatacağız. Futbolcularımız hazırlık sürecini kampta geçirecek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka sessiz...
Sonraki Haber Karşıyaka'da asayiş ve huzur uygulamaları devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?