ANA SAYFA > SPOR > Atilla Güneş: Karşıyaka bulunduğu kulvarda hedefsiz olmaz

Atilla Güneş: Karşıyaka bulunduğu kulvarda hedefsiz olmaz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Güneş: Karşıyaka bulunduğu kulvarda hedefsiz olmaz

Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta yeni sezon için geri sayıma geçen Karşıyaka'da sportif direktör Atilla Güneş, "Tek hedefimiz 2. Lig'e çıkmak" dedi.

İç transferde sözleşmesi sona eren 9 futbolcuyla da yeniden anlaşan yeşil-kırmızılılarda, geçen sezon Play-Off finali oynayıp seri penaltılarda 2. Lig'in kapısından kıl payı döndüklerini hatırlatan Atilla Güneş, "Karşıyaka bulunduğu kulvarda hedefsiz olmaz. Bu sezon hedefimiz işi eleme maçlarına bırakmadan üst lige çıkmak" diye konuştu.

Son 2 yılda Play-Off'ta önce yarı final, ardından final oynadıklarını belirten Güneş, "Tüm oyuncularımız gerekli tecrübeye sahip. Bu sezon geçmiş yıllardaki performansın üzerine koyarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Tek dezavantajımız bizi her zaman her yerde destekleyen taraftarımızın ilk yarıda tribünde olmaması. Umarım ikinci yarıda onlarla da buluşup hedefimize beraber varırız. Yönetim maddi ve manevi olarak üzerine düşen görevi yaptı. Herkesin istediği şartlarda anlaştık. Artık top futbolcularımızda" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka’dan kadın eylemi
Sonraki Haber 9 Eylül; İzmir’in Kurtuluşu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?