ANA SAYFA > SPOR > Atilla Güneş: Alt ligler pandemi öncesi gibi olmaz

Atilla Güneş: Alt ligler pandemi öncesi gibi olmaz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Güneş: Alt ligler pandemi öncesi gibi olmaz

Yaklaşık 3 haftadır antrenmanlarını sürdüren TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Play-Off hattındaki ekiplerden Karşıyaka'da sportif direktör Atilla Güneş, "Alt ligler pandemi öncesi gibi olmaz" dedi.

Karşıyaka olarak her senaryoya hazırlıklı olduklarını belirten Güneş, "Bizim tesislerimiz, iç saha maçlarını oynadığımız stat pandemi şartlarına hazır durumda. Antrenmanlara da başladık ancak 3'üncü Lig'de kadrosu dağılmış veya henüz hazırlıklara başlamamış takımlar var" diye konuştu.

Bu şartlarda yarışta adaletsizlik olacağını kaydeden Atilla Güneş, "Hedefi olan takımlar zaten antrenmanlara başladı. Ancak hedefsiz takımların önlerinde hazırlanmak için 20 gün var. Verilen 4 aylık ara sonrası doğru düzgün hazırlanmayıp yaz sıcağında nasıl maça çıkacaklar? Biz Turgutluspor, Belediye Derincespor, Fethiyespor gibi Play-Off hedefi olan takımlarla oynayacağız. Bazı rakipler hedefsiz, dağılmış takımlarla maça çıkacak. Yaz sıcağının yaratacağı handikap da dikkate alınmadı. Ligler yalnız Play-Off aşamasından itibaren oynatılabilirdi. Hatta 3'üncü Lig'de Play-Off 4'er değil 8'er takımlı oynatılıp daha erken sonlandırılabilirdi. Kulüp olarak talebimiz bu yöndeydi ama biz ligin kaldığı yerden devamına da hazırız. Çıkıp kalan 6 maçımızı oynayıp önce Play-Off'a kalacağız, ardından üst lig hedefimize ulaşacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Soyer: Levent Marina'dan tüm İzmir yararlanacak
Sonraki Haber 25 yıllık park gönüllüsünün adı ölümsüzleşti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?