ANA SAYFA > İZMİR > Atila Sertel’e Genel Merkez’den yeni görev

Atila Sertel’e Genel Merkez’den yeni görev

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atila Sertel’e Genel Merkez’den yeni görev

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Genel Merkezi’nden yapılan görevlendirmeyle İşçi ve Memur Sendikaları ile Sivil Toplum Kuruluşları’na yönelik çalışmalar yürütecek. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun oluruyla yeni görevi kendisine tebliğ edilen Atila Sertel, İşçi - Memur Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Genel Başkan Yardımcılığı’na bağlı olarak çalışmalar yürütecek.

Parti tüzüğünün 39. Maddesi kapsamında; İzmir Milletvekili Atila Sertel’in yanı sıra İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm de bu alanda görevlendirildi. Görevli vekiller, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte Türkiye’deki işçi, memur sendikaları ile birlikte sivil toplum kuruluşlarıyla çeşitli görüşmeler yapacak, illerde toplantılar düzenleyecek, Genel Başkan’ın katılacağı toplantıları organize edecek, STK ve sendikaların sorun, talep ve çözüm önerilerini Genel Merkez’e rapor edecek.

Sertel’in bu göreve getirilmesinde 20 bini aşkın üyesi bulunan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevlerini altı yıl boyunca yürütmesinin etkili olduğu belirtiliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BAD Onur Ödülü Hüseyin Mutlu Akpınar'ın...
Sonraki Haber 7 Ülkenin çocukları ''Gelecek İçin Hayaller''ini çizdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?