ANA SAYFA > İZMİR > Atila Sertel o yolun peşini bırakmıyor

Atila Sertel o yolun peşini bırakmıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atila Sertel o yolun peşini bırakmıyor

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel, dar ve virajlı olması nedeniyle sık sık ölümlü kazaların meydana geldiği Tire-Belevi yolunun peşini bırakmıyor.

TBMM’de devam eden bütçe görüşmelerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a Tire-Belevi yolu ile ilgili son gelişmeleri soran Atila Sertel’e Bakan’dan yanıt geldi. Bakan Arslan, “Yolun ihalesi yapıldı. İlgili katılımcılara bildirildi. Yasal itiraz süreçleri bekleniyor. İdareye iki itiraz var” diyerek cevapladı.CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Onlarca kişinin ölümüne neden olan Tire-Belevi yolunun duble yol olacağı ve Nisan ayında ihaleye çıkılacağı söylenmişti. Üzerinden 7 ay geçmesine rağmen ihale süreci sonlandırılamadı, çalışmalar başlamadı. Şuan gelinen aşama da bizim için, vatandaşlarımız için sevindirici elbette. Ancak daha fazla ölümlü kazalar olmaması için yasal süreçlerin ardından yolun yapımına bir an önce başlamalı ve en kısa sürede bitirilmelidir” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Barosu: İdam cezası bizi çağdaş uygarlık çizgisinden uzaklaştırır
Sonraki Haber Dünyanın en önemli çalgı yapımcıları tekrar İzmir'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?