ANA SAYFA > SPOR > Atık piller teslim edildi

Atık piller teslim edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atık piller teslim edildi

Bostanlıspor sporcularının sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlediği “Atık Pilini atma bize getir” kampanyasında toplanan atık piller Bostanlı Mahalle Muhtarına teslim edildi.

Bostanlıspor’un başlattığı “Atık Bil Kampanyası”na katılan ve bunun daha da büyümesini sağlayan Bostanlıspor’un alt yapı sporcuları çeşitli duyurularıyla “Atık pilini atma bize getir” slagonuyla atık pil topladı. Toplanan ve Bostanlıspor Kulübüne getirilen atık piller, Bostanlıspor Yönetim Kurulu üyesi, Tarsus Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ebru Dıvrak tarafından Bostanlıspor’un aynı zamanda fahri başkanı olan Bostanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Türker’e teslim edildi.
Bostanlıspor adına atık pilleri teslim eden Ebru Dıvrak, “sporcularımıza bu duyarlı davranışları için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Binlerce atık pili kampanyaya teslim edilmek üzere alan Bostanlı Mahallesi’nin çevre dostu, herkesin yardımcısı olan muhtar Mehmet Türker, “Bostanlıspor’da başkanlık yaptım. Mahallemizin çok değerli bir spor kulübü. Son yıllarda Türkiye çapında adını hem şampiyonlarla hem de sosyal sorumluluk projeleriyle duyurdu. Dünya’da Fair Play ve Türkiye’de en başarılı spor kulübü ödülünü aldı. Futbolda da bizim bıraktığımız güzel yoldan ilerlemeye devam ediyor. 33 spor branşında her yaş grubuna spor yaptırıyor. Bostanlı halkı da bu güzide kulübümüze sahip çıkmalıdır. Yöneticilere destek olmalıdır. Bu dönemde kulüp yönetmek çok ama çok zor. Kendimden bilirim. Maddi manevi güç istiyor. Atık pilleri yetkililere teslim edilmek üzere aldım. Çok teşekkür ederim. Mahallemize her alanda hizmete en iyi şekilde devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de konut satışlarında düşüş...
Sonraki Haber Narlıdere'nin 4.anaokulu görücüye çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?