ANA SAYFA > GÜNDEM > Atık pili topladılar, ödülü kaptılar

Atık pili topladılar, ödülü kaptılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atık pili topladılar, ödülü kaptılar

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan atık pil toplama kampanyasının Ağustos ve Eylül ayı şampiyonları belli oldu.

Başkan Akpınar; 325 pil toplayan Özel Deniz Koleji 12 sınıf öğrencisi Hamdi Işık ile 390 pil toplayan Ege Üniversitesi Spor Akademisi öğrencisi Fatih İpek’i makamında ağırladı. Ödül olarak ise ailelerle birlikte öğlen yemeğine gidildi. Akpınar “Çevre bilincini taşıyan ve geliştiren gençlerimizi kutluyorum” dedi.

Çevre ve insan sağlığı için büyük tehdit oluşturan atık pillerin doğaya karışmasını önlemek amacıyla kentin işlek noktalarına atık pil toplama makineleri yerleştiren Karşıyaka Belediyesi, çocukları teşvik etmek adına başlattığı ödül uygulaması kapsamında yeni şampiyonlarını da belirledi. Belediye hizmet binası, İZBAN Karşıyaka İstasyonu ve Ege Park Mavişehir AVM’de bulunan makinelere 325 pil atan Özel Deniz Koleji 12 sınıf öğrencisi Hamdi Işık ile 390 pil toplayan Ege Üniversitesi Spor Akademisi öğrencisi Fatih İpek’i makamında ağırlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, aileleriyle birlikte öğlen de yemek yedi.

Çevreye karşı duyarlılıkları nedeniyle gençleri kutlayan Akpınar “Karşıyaka Belediyesi olarak, doğayı korumak, gelecek nesillere yaşanabilecek bir kent ve çevre bırakmak için çalışıyoruz. Gençlerimizin örnek davranışları da geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor. Sizlerin bu duyarlılığı ile dünyamız daha temiz olacaktır” dedi. Başkan Akpınar daha sonra gençlerle birlikte öğle yemeği yedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Şiir Okulu açıldı
Sonraki Haber KSK Divan Yürütme Kurulu genel kurul kararı aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?