ANA SAYFA > SPOR > Ati Göksu: Yine de bir puan iyidir...

Ati Göksu: Yine de bir puan iyidir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ati Göksu: Yine de bir puan iyidir...

Karşıyaka'da maç sonrası açıklamalarında bulunan Karşıyaka teknik sorumlusu Ati Göksu, "Kazanmayı çok istedik ancak olmadı. Yine de 1 puan da iyidir" dedi.

Göksu, şöyle devam etti: "Müsabakanın genelinde iyi oynadığımızı söylersek yanlış olur. Denizlispor belli bölümlerde daha etkili oynadı. Kazanmayı çok istedik ama derbi berabere bitti. Play-Off yarışını sürdüreceğiz."
Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise Karşıyaka önünde galibiyeti kaçıran taraf olduklarını dile getirdi. Bizati maçın ardından şu yorumu yaptı: "Derbi centilmence geçti. İki kez öne geçtik ama rakibin gollerine engel olamadık. İzmir'den galibiyetle dönmeyi isterdik. Maçta şans bulan genç oyuncular Alperen ve Muhammet Himmet, geleceğin yıldızları olacak. Şanssız sakatlıklardan kurtulan Genkov skor üretmeye başladı. Önümüzdeki haftalarda bize büyük katkı sağlayacak."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Bu yenilgi planlarımızı bozdu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya 12 bin TL. Ceza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?