ANA SAYFA > İZMİR > Atatürk'ün İzmir'e baktığı yerde dev Türk bayrağı dalgalanacak

Atatürk'ün İzmir'e baktığı yerde dev Türk bayrağı dalgalanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atatürk'ün İzmir'e baktığı yerde dev Türk bayrağı dalgalanacak

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD) üyeleri, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı sırasında İzmir’deki ordularını yönettiği Belkahve girişine dev bir Türk Bayrağı dikecek.

KESİAD’ın koordinatörlüğünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilecek törenle dikilecek Albayrak için İzmir’in girişi sayılan Belkahve’deki Atatürk Heykeli’nin yanı seçildi. 150 metrekare ebadında olan bayrak 50 metre yükseklikte İzmir’in her yerinden görünür olacak.
 
Saygılı Rulman tesislerinde yapılan ve yeni dönem hazırlıklarının konuşulduğu Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Öztaş, genel seçim, yaz tatili ve bayramların ardından çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirecekleri bayrak töreniyle yeni çalışma sezonuna hızlı bir giriş yapacaklarını söyledi.
 
Kemalpaşalı sanayiciler olarak ulusal değerlere her zaman sahip çıktıklarını belirten KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Öztaş, 9 Eylül’de düzenledikleri törenle Ulucak mevkiinde bulunan Saygılı Rulman tesisleri bahçesine de aynı boyutlarda bir Türk Bayrağı diktiklerini belirtti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yetişecek
 
Türk milletini diğer milletlerden ayıran en büyük özelliğinin bayrağına duyduğu saygı olduğunun altını çizen Öztaş, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye, milli bilincimizle hareket etmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda dikeceğimiz bağımsızlık sembolümüz olan şanlı Türk Bayrağımızın İzmir’e çok yakışacağını düşünüyoruz. Bu kutsal amaç çerçevesinde gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmayı, değerli sanayicilerimizin destekleriyle yürüteceğiz. Katkı yapacak kişi ve firmaların adları, bayrak direğinin yanında yer alacak platformda yazılarak ölümsüzleştirilecektir. Tüm sanayicilerimize şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tiyatro 'oscarları' Karşıyaka'da sahiplerini bulacak
Sonraki Haber Sıla, İzmirliler'i büyüledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?