ANA SAYFA > SPOR > Atatürk Stadı pahalı, Aliağa gündeme geldi...

Atatürk Stadı pahalı, Aliağa gündeme geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atatürk Stadı pahalı, Aliağa gündeme geldi...

Karşıyaka futbol takımının önümüzdeki sezon maçlarını oynaması için stat arayışı devam ediyor.

Yönetici S. Mete Yazıcı yaptığı açıklamada "Bornova Stadı maç yoğunluğundan, Menemen Stadı ilçenin takımıyla aynı grupta olmamız nedeniyle olmadı. Alternatiflerden Buca İlçe Stadının (eski stat) tribünleri yetersiz. Buca Stadında geçen yıllarda yaşanan problemler var. Geriye Atatürk Stadı kalıyor. O da çok pahalı. Aliağa Stadını gündeme aldık. İnceleme yapacağız. Olabilir de, olmayabilir de. Bakmamız gerekiyor" dedi. 
S. Mete Yazıcı, sezon açılışında futbolcuların eski malzemelerle antrenmana çıkmasının da eleştirilmesi üzerine, tedarikçi bir süredir bizden beden numarası istedi. Bazı arkadaşlarımız renk konusunda kararsız kalmış ve bedenler verilmediği için de yeni malzemeleri yollamamışlar. Durum bundan ibaret" dedi.  

(Fotoğraf: Vehbi Moğol)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Polisi hırsızlara aman vermiyor…
Sonraki Haber Engelli çocukların yardımsever abisi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?