ANA SAYFA > SPOR > Ata'dan Ana'ya koştular...

Ata'dan Ana'ya koştular...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ata'dan Ana'ya koştular...

Karşıyaka’da geleneksel hale gelen "Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu" yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılı nedeniyle düzenlenen koşuya bu yıl 1.729 koşucu katıldı.

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen koşu öncesi Anayasa Meydan'ında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için Saygı duruşunda bulunuldu ve ardından da İstiklal Marşı'nın okundu. Daha sonra başlayan koşu, Zübeyde Hanım'ın mezarı önünde sona erdi.
En küçüğü 10 en büyüğü ise 80 yaşında bin 729 yarışmacı, 4 bin 200 metrelik etapta birinci olmak için ter döktü. Etkinliğe ailece katılanların yanı sıra, bebek arabasıyla koşanlar renkli görüntüler oluşturdu. Engelli koşucular ise parkuru tekerlekli sandalyeleriyle tamamladı.
Etkinlikte tüm koşuculara katılım madalyası verildi.
Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özel etkinlikte yaptığı konuşmada, İzmir'in yanı sıra birçok kentten gelen katılımcılara teşekkür etti. Farklı yaş gruplarına göre dereceye giren sporculara madalyalarını, protokol üyeleri verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Kaf Kaf Sakarya'da mutlu...
Sonraki Haber Down Kafe Fuar İzmir’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?