ANA SAYFA > GÜNDEM > Aşırı sürat yapan müzisyen öldü

Aşırı sürat yapan müzisyen öldü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aşırı sürat yapan müzisyen öldü

Altınyol Turan İstasyonu önünde meydana gelen kazada, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yönetimindeki otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yapan müzisyen Ali Coşkun, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Kaza, Altınyol'da İZBAN Turan istasyonu önünde meydana geldi. Karşıyaka yönünden Konak yönüne giden düğün salonlarında müzisyenlik yapan Ali Coşkun (34) yönetimindeki 35 HBC 93 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Otomobil önce aydınlatma direğine çarptıktan sonra yol kenarındaki ağaca vurup durdu. Kazayı görenlerin bildirmesiyle gelen sağlık ekipleri, Coşkun'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Coşkun, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PAOK taraftarlarından olay pankart açıklaması
Sonraki Haber Baltalı cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?