ANA SAYFA > SPOR > ARS, FİYATINDA İNDİRİM YAPMAZSA GÖNDERİLECEK...

ARS, FİYATINDA İNDİRİM YAPMAZSA GÖNDERİLECEK...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ARS, FİYATINDA İNDİRİM YAPMAZSA GÖNDERİLECEK...

Karşıyaka, iç transferde yarın Hollandalı oyuncusu Sjoerd Ars'ın menajeriyle masaya oturacak. Sözleşmesi devam eden golcü oyuncunun geçen yıldan kalan alacakları ve önümüzdeki sezon anlaşmasında yazan rakamlarda indirim talep edecek.

Ars'dan fedakarlık yapmasını isteyecek yönetim golcü oyuncunun bunu kabul etmesi halinde 30 yaşındaki golcü ile yola devam edecek.
Karşıyaka'da 36 maçta 2486 dakika sahada kalan ve 9 gol atan Hollandalı oyuncunun şartları kabul etmemesi halinde ise yolların ayrılabileceği öğrenildi. Karşıyaka'da mutlu olduğunu her fırsatta söyleyen, yönetimin de kendisinden memnun olduğu Sjoerd Ars'ın geçen sezondan alacakları var.
Öte Karşıyaka, Gençlerbirliği'nin 21 yaşındaki kanat oyuncusu Tayfur Bingöl ile görüşüyor. Geçen sezon Bandırma'da kiralık oynayan 37 maçta 14 gol atan genç oyuncunun transferinin hafta başında bitmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MEHTERLİ, SEMAZENLİ İFTAR YEMEĞİ...
Sonraki Haber CHP GENEL SEKRETERİ TEKİN: KARŞIYAKA'DA HEDEF %90

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?