ANA SAYFA > SAĞLIK > Apartman sakinlerinden sağlıkçılara yiyecek desteği

Apartman sakinlerinden sağlıkçılara yiyecek desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Apartman sakinlerinden sağlıkçılara yiyecek desteği

Korona Virüs önleme çalışmalarında can siper hane mücadele eden Karşıyakalı sağlık çalışanlarına, apartman sakinleri yiyecek hazırladı.

Karşıyaka Tilbe sitesi Toksü Apartmanı'nda oturan sakinler, evlerinde çeşitli yiyecek yaptı. Kimisi sarma sardı, kimisi dolma yaptı. Kek, çörek börek ve kurabiye yapanlar bunları sağlıklı bir ortamda Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne göndererek sağlık çalışanlarına destek oldu. 

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, apartman sakinlerinin bu jestine çok teşekkür ederek, "İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline gönderilen bu yiyecekler bizleri son derece duygulandırdı. Apartman hanımları özel olarak sağlıkçılar için ayrı ayrı yaptıklarını bizler için gönderdiler. Her birine, bize destek olan halkımıza teşekkür ediyoruz. Düşünmeleri bile çok büyük incelik. Bu tip jestler bizlere büyük moral oluyor" dedi

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Psiko-sosyal destek ekibi kuruldu...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın rapçi futbolcusu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?