ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Antalyalı ressam Karşıyaka'da sergi açıyor

Antalyalı ressam Karşıyaka'da sergi açıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Antalyalı ressam Karşıyaka'da sergi açıyor

Antalyalı ressam Tuncer Ertuğrul, Karşıyaka’da sergi açıyor. Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Güzel Sanatlar Sergi Salonu’unda 13 Şubat 2016 Pazartesi günü açılacak sergi, bir hafta açık kalacak.

Lise yıllarında başlayan resim tutkusuyla hayatını yönlendiren sanatçı,  İzmir’de açacağı ilk sergiye tüm sanatseverleri davet etti. Kendisi için resim tutkusunun bir yaşam biçimi olduğunu belirten Tuncer Ertuğrul “ Lise yıllarında katıldığım yarışmalarda dereceler aldım, ödüller kazandım. Daha sonraki yaşantım hep aynı kulvarda oldu. Otellerde yaptığım duvar resimleri ile de kalıcı eserle ile daha çok kişinin ilgisini gördüm” dedi. Halen Antalya’da kendi atölyesinde resimler yapan sanatçı,  İzmir’de açacağı ilk serginin heyecanını yaşadığını belirterek, özgün eserlerinin ilgi göreceğinden emin olduğunu belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir’den Çeşme’ye tarihi yatırım
Sonraki Haber Necip Nasır: İzmir'in yüzde 85'i dönüşmeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?