ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Anahtar Teslim Nakliyat Platformu eTaşın Hizmet Bölgelerine İzmir'i Dâhil Etti

Anahtar Teslim Nakliyat Platformu eTaşın Hizmet Bölgelerine İzmir'i Dâhil Etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anahtar Teslim Nakliyat Platformu eTaşın Hizmet Bölgelerine İzmir'i Dâhil Etti

Anahtar teslim nakliyat hizmetleri veren eTaşın, hizmet verdiği bölgeleri genişletti.

Bu kapsamda İzmir servis listesine eklenerek, İzmir evden eve nakliyat ve şehirlerarası nakliye hizmetlerine başlandı.

Nakliyat sektöründe 15 yılı aşkın bir tecrübe ve profesyonel ekipler ile hizmet veren eTaşın, ev taşımak isteyen kişilere hem hızlı, hem de avantajlı çözümler sunar. Tüm eşyalar taşıma öncesi sigortalanmakta olup, ek hizmetlerle kişilere rahat bir taşıma süreci sağlanır. Bu çerçevede,

  1. Taşınılacak evin temizlenmesi,
  2. Sökülen avizelerin takılması,
  3. Çilingir ile kapı kilidinin yenilenmesi,
  4. Bulaşık makinesi bağlantısının yapılması,

gibi hizmetler sunulur. Tüm süreci başarılı bir şekilde yürüten eTaşın, dinamik ve ileriyi hedefleyen altyapısı sayesinde hizmetlerini sürekli geliştirerek nakliye konusunda anında ve uygun fiyat sunar. Bu bakımdan hizmet bölgelerine eklenen İzmir’de de bu kaliteyle hizmet verilir.

eTaşın Nasıl Çalışır?

eTaşın, evini taşımak isteyenlere kendi platformu üzerinden hızlı çözüm alma fırsatı sunar. Bu sayede kişiler sadece başvuru yapmaz; aynı zamanda ne kadar fiyat ödeyeceğini görerek onaylar. İzmir evden eve nakliyat kapsamında da bu seçenek sunulmakta olup, öncelikle kişilerin nakliye ile ilgili taşıma ve gün gibi bilgileri girmesi gerekir.

Ardından da hangi hizmetlerin alınmak isteniyorsa bunlar seçilir. Devamında eTaşın ekibi talebi oluşturan kişiyle iletişime geçmektedir. Son olarak da kişilere özel olarak sunulan teklif gözden geçirilir ve onaylanır. Bundan sonra tek yapılması gereken, belirtilen günü beklemedir.

Ekipler gün geldiğinde kişilerin adresine gelerek, nakliye işlemleri için gerekli süreci başlatır. Ek hizmetler de dâhil olmak üzere profesyonel bir şekilde yönetilir. En sonunda kişilere yeni anahtarları teslim ederek, taşındıkları evde ilk günü sorunsuzca geçirmeleri sağlanır.

eTaşın Avantajları Nelerdir?

eTaşın her hizmet bölgesinde güvenilir bir taşıma sunar. Ev taşımak isteyen herkesin aklına mobilyalara zarar geleceği olsa da, platform bu konuda garantili hizmetlere sahiptir. Bu bağlamda nakliyat öncesinde tüm önlemler, profesyonel ekipler tarafından alınır.

Bunlara ek olarak, eşyalara yönelik sigorta işlemleri de yapılır. Eğer talep edilmişse mobilyalar yerleştirilmeden önce ev temizlenir. Böylece kişiler büyük bir temizlik sürecinden kurtarılır. Sökülen avizeler de yerlerine takılarak, kişiler ilk günlerinde elektrikten mahrum bırakılmaz.

Yeni taşınılan evlerde güvenliği tehdit eden ön önemli mesele, eski anahtarlara kimlerin sahip olduğudur. Ancak eTaşın, talep edilmişse çilingir işlemlerini de gerçekleştirir. Böylece ilk gecenizde aklınızda herhangi bir endişe olmadan dinlenmeniz sağlanır.

İzmir merkez ve çevre ilçelerini faaliyet alanına dâhil eden eTaşın, müşterilerinin taleplerine göre hızlı ve güvenilir çözümler sunmaktadır. Geleneksek nakliye yöntemlerini ve yaşanan sorunları unutturan eTaşın, İzmir evden eve nakliyat hizmeti vermeye başladı.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 19. Karşıyaka Çiçek Pazarı yarın açılıyor
Sonraki Haber Karşıyaka, İbrahim Cezayir ile yollarını ayırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?