ANA SAYFA > GÜNDEM > Anadolu'nun renkleri Karşıyaka'da buluşuyor

Anadolu'nun renkleri Karşıyaka'da buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anadolu'nun renkleri Karşıyaka'da buluşuyor

Karşıyaka Belediyesi’nin desteği ve Ziraat Ajansı’nın organizasyonu ile İzmirlilerle buluşacak olan “ Anadolu’nun Renkleri Karşıyaka’da Buluşuyor” etkinliği bu coğrafyanın gelenek ve göreneklerini şehrimize taşıyacak. Daha önce Türkiye’nin birçok ilinde yer alan etkinlik Karşıyaka Belediyesi tarafından İzmir’e getiriliyor.

Karşıyaka Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan etkinlikte Türkiye’nin 55 ilinden yerel katılımcılar olacak. Anadolu’nun tüm tat ve geleneğinin sergileneceği etkinlikte 2500 yerel ürün görücüye çıkacak. Farklı ürünlerin, farklı tatların İzmirlilerle buluşacağı etkinlikte 75 stand kurulacak ve İzmirli, yöresel mutfak ve ürünlere doyacak.

10-13 Nisan Bostanlı Pazaryeri’nde gerçekleşecek etkinliğin girişi ücretsiz olacak. Misafirlerin unutulmaz Anadolu lezzetlerini tadacağı “Anadolu’nun Renkleri Karşıyaka’da Buluşuyor” etkinliğini; belirtilen tarihlerde 10.30- 20.30 tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar: Her an bizden hesap sorabilirsiniz
Sonraki Haber İzmir'de Nisan ayında kar yağdı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?