ANA SAYFA > GÜNDEM > Anadolu Partisi 2.Halk Buluşması Karşıyaka'da gerçekleşti...

Anadolu Partisi 2.Halk Buluşması Karşıyaka'da gerçekleşti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anadolu Partisi 2.Halk Buluşması Karşıyaka'da gerçekleşti...

Anadolu Partisi, 2. Halk Buluşmasını İzmir İl Başkanı Hüsnü BAYLAV ve Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa IŞIK’ın ev sahipliğinde, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Şerif AVCI, Sedat DEMİREL, MKYK Üyeleri Aziz BAŞDİL, Metin İNAN ve Kasım GÜNDÜZ’ün katılımı ile Vilayetler Evi’nde gerçekleşti.

Oldukça yoğun bir ilgi gösterilen bu buluşmaya, Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker TARHAN, telefon bağlantısı ile katıldı.TARHAN, muhalefet boşluğundan ve tek partili yönetimin dezavantajlarından bahsederek, önümüzdeki seçimleri köprüden önce son çıkış olarak değerlendirdi. “ Biz bu bayrağı Atamızdan devraldık,halkımız bizi sahipleniyor,iktidara doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ileriye gidenlerle kuruldu.Adalet için yollara düştük. “ sözleri ile  Türk halkına destekleri için bir kez daha teşekkür etti.

İlk defa siyasi bir partiye katıldığını belirten TRT Sanatçısı, Rumeli - Balkan müziği yorumcusu Havva Karakaş, temiz siyaset ve eşitliği savunan bir partinin parçası olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Soru cevap kısmında, ilk kurulan teşkilatların Doğu ve Güneydoğu olduğu, kırsal kesimde yaşayanların sorunları için çözüm önerileri ve sandık programı gibi önemli konulara  değinildi. Daha sonra, Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın açılışını yapmak üzere Karşıyaka çarşısı içinde bulundan ilçe binasına geçildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı vergide de rekortmen
Sonraki Haber Türkçe İZMİRSEM’de öğrenilir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?