ANA SAYFA > İZMİR > Anadolu Caddesi'ne 7 yeni üst geçit

Anadolu Caddesi'ne 7 yeni üst geçit

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anadolu Caddesi'ne 7 yeni üst geçit

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Anadolu Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak üst geçit yatırımları 7 noktada devam ediyor. Tamamı asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak tasarlanan üstgeçitler tamamlandığında, sadece Karşıyaka ve Çiğli bölgesindeki üst geçit sayısı 18’e yükselecek.

Geçmiş yıllarda kentin en sıkıntılı karayolu aksları arasında yer alan Anadolu Caddesi’nin trafiği, tamamlanan ve devam eden yatırımlarla her geçen gün biraz daha rahatlıyor. Büyük Çiğli ve Harmandalı Karayolu alt geçitleri ile Ulukent Köprülü Kavşağı ve Evka 5 katlı kavşağını hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgede kesintisiz ulaşımı sağlarken, yaya üst geçitlerinin yapımına da ara vermeden devam ediyor. Bugüne dek sadece Karşıyaka-Çiğli bölgesinde 11 adet asansörlü ve yürüyen merdivenli yaya üst geçidi inşa eden Büyükşehir Belediyesi, 7 üst geçidin yapımını da sürdürüyor.

Kentin dört bir yanında devam eden yatırımları yerinde incelemek üzere şantiye turları yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Anadolu Caddesi’ndeki üst geçit inşaatları hakkında da bilgi aldı. Karşıyaka Jandarma Komutanlığı, Karşıyaka Anadolu Lisesi, Çiğli Belediyesi ve 80. Yıl İlköğretim Okulu önündeki üstgeçitlerle, Ulukent 10004 Sokak, Küçük Çiğli 8786 Sokak ve Karşıyaka Pazaryeri üstgeçit inşaatlarını inceleyen Başkan Kocaoğlu, Anadolu Caddesi’nin iki yakası arasında yayaların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayabilmesi için asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak planlanan üst geçitlerin “ihtiyaç duyulan her yerde” hayata geçirilmesi için çalıştıklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı'na dava...
Sonraki Haber Şimşek: Bizimle mutlu olmayan herkese kapımız açık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?