ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Ameliyatsız İç Varis Tedavisi

Ameliyatsız İç Varis Tedavisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ameliyatsız İç Varis Tedavisi

Gelişen teknoloji ile paralel doğrultuda ilerleyen varis tedavileri ile, hastaların acısız ve kısa süre içerisinde tedavi edilmeleri sağlanmaktadır.

Hızlı ve oldukça konforlu bir tedavi türü olan ameliyatsız iç varis tedavisi yöntemi ile kişilerin yaşamış oldukları varis sağlık sorunu giderilmektedir. Kişide görülen varis belirtileri sonrasında ameliyatsız varis tedavisi yöntemleri en iyi çözümler arasında yer alır.

Varis hastalığı günümüzde pek çok kişide görülen bir sağlık problemidir. Bacaklarda kullanılmış olan kirli kan, venöz sisteminin işlev kaybı yaşaması nedeni ile kalbe geri gönderilememesi sonucunda damarlarda biriken kirli kan damarı genişleterek bir süre sonra bölgede ağrılara neden olur. İlerleyen aşamalarda bilek bölgesinde yaralanmalara da neden olmaktadır. Bu durum varis sorunu olarak bilinmektedir.

Deri yüzeyine yakın olan damarlarda meydana gelen kirli kan birikimi ile ciltte morumsu bir görüntü oluşur. Genellikle yetişkin bireylerde meydana gelen bu sağlık sorunu ameliyat gerektirmeden de tedavi edilebilmektedir.

Hastaların yaşına, sağlık durumuna, kronik hastalıklarına, cinsiyetine, varisin bulunduğu bölgeye ve varisin boyutuna göre hastaya uygulanan tedavi yöntemi de değişmektedir. Ameliyatsız varis tedavileri arasında köpüklü İzmir varis tedavisi, lazerle varis tedavisi ve radyofrekans varis tedavisi bulunmaktadır.

Köpüklü Varis Tedavisi

Skleroterapi olarak da bilinen köpüklü varis tedavisi, ameliyatsız varis tedavi yöntemleri arasında yer almaktadır. Bu tedavi yönteminde varisli olan damara sklerozan adı verilen bir madde uygulanır. İşlem sırasında herhangi bir cerrahi uygulama gerekmediği için kişiye anestezi uygulaması yapılmaz. Damar içerisine gönderilen sklerozan, doku harabiyeti yaratan bir madde olup damar içerisine enjekte edildiğinde mevcut bölgede harabiyet oluşturmaktadır.

Lazerle Varis Tedavisi İzmir

Varis sorunu yaşayan bireylere ameliyatsız iç varis tedavisi olarak uygulanabilen bir diğer yöntem ise lazerle varis tedavi yöntemidir. Bu işlem aynı zamanda lazer ablasyonu olarak da bilinmektedir. Lokal anestezi eşliğinde uygulanabilen bir işlem olan bu tedavi yöntemi sırasında, sorunlu olan damar içerisine ince lazer teli gönderilir. Damara gönderilen lazer teli ile lazer enerjisi damar çeperlerine gönderilir. Bu işlem ile ortaya çıkan enerji ve ısı damarların küçülmesine ve zamanla vücut tarafından emilmesi sağlanır. Varis tedavisi İzmir de uygulanan bir işlem olup varis sorunu yaşayan kişilere uygulanmaktadır.  

Radyofrekans Varis Tedavisi

Radyofrekans ablasyonu olarak da bilinen bu ameliyatsız iç varis tedavi yöntemi, radyofrekans cihazından üretilen radyo dalgalarının varisli damar duvarına uygulanması şeklinde gerçekleştirilir. Bu işlemin uzman doktor tarafından uygulanması gerekir. İşlem öncesinde alanında uzman doktorun ilk olarak bölgeyi ultrason ile görüntülemesi gerekir. Görüntüleme sırasında genişlenen damarlar belirlenir. Ardından genişleyen damarlara tel katater geçirilir. Damarlara gönderilen bu katater aracılığı ile oluşturulan kontrollü ısı sayesinde damarlar büzülerek yok olur. Bu şekilde ciltte meydana gelmiş olan morumsu renk giderilir.

Ameliyatsız iç varis tedavi yöntemleri ile kişilere uygulanan İzmir varis tedavisi yöntemleri kişinin yaşamış olduğu sağlık sorununu gidererek yaşam kalitesini arttırmaktadır.

 Varis tedavisi sorunu için referansları ve başarıları ile ön plana çıkmış olan https://rizaaktas.com adresinden detaylı bilgi alarak tedavi sürecinizi alanında uzman kişiler ile birlikte sürdürebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer ve belediye başkanlarından afet zirvesi
Sonraki Haber Çiğli’de okul kantinleri mercek altında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?