ANA SAYFA > SPOR > Altuğ: Ortada net olmayan flu bir fotoğraf var!

Altuğ: Ortada net olmayan flu bir fotoğraf var!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altuğ: Ortada net olmayan flu bir fotoğraf var!

Karşıyaka Spor Kulübü'nde perşembe günü yapılacak genel kurulunda adaylığını açıklayan iki adayından birisi olan Mutlu Altuğ, diğer aday Ali Erten'le onu destekleyeceğini açıklayan işadamı Erdal Acar'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Konge sürecinin şeffaf yürümediğini açıklayan Mutlu Altuğ, "Ortada koskoca bir kara delik var. Erdal Acar hiçbir karşılık beklemeden kulübe 50 milyon TL vereceğini söylüyor. 103 yıllık Karşıyaka kulübü, nereden, nasıl, hangi koşullarda geleceği belli olmayan bir kaynağın üzerine böyle gözleri kapalı atlamamalı" dedi.
Erdal Acar'ın iyi niyet göstergesi olarak dün 1 milyon 240 bin TL verip transfer yasağını kaldırmasının sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Mutlu Altuğ, şöyle devam etti:
"Ancak bu para hangi koşullarda ödendi? Bağış mı, yoksa ileride temlik konulabilecek bir rakam mı? Ortaya bir havuç atılıyor ve bununla oyalanıyoruz. Biz kulübe böyle bir kaynağın girmesine karşı değiliz. Ancak destek kişiye değil, camiaya verilmeli. Erdal Acar her şeyi şeffaf olarak ortaya koyup, projesini önce bu kulübün en büyük hamisi olan, bugüne dek 150-160 milyon dolar vermiş Selçuk Yaşar'la, sonra Divan Kurulu ile paylaşmalıydı."
Tüm borçların sıfırlanmasını, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulmasını sağlayacak kaynağın hukuki bir dayanakla ortaya konulması halinde kongre sabahı bile adaylıktan çekilebileceğini sözlerine ekleyen Mutlu Altuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ancak Acar'ın amacı kulübe yardım etmek olsaydı, destek vereceği adayı işaret etmezdi. Bu işleri seçim siyasetine dönüştürmek doğru değil. Kahraman yaratalım düşüncesi yanlış. Ortada net olmayan, flu bir fotoğraf var. Ancak her iki ismin mesleklerine bakıldığında, buradan bir şeyler çıkarmak mümkün. Yine de genel genel kurulun iradesine saygılıyız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Tofaş'ı devirdi
Sonraki Haber Erdal Acar TFF'ye yatırdığı parayı bağışladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?