ANA SAYFA > SPOR > Altuğ: Camia olarak kenetleneceksek şimdi destek vermenin tam zamanı

Altuğ: Camia olarak kenetleneceksek şimdi destek vermenin tam zamanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altuğ: Camia olarak kenetleneceksek şimdi destek vermenin tam zamanı

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, final haftalarında olduklarını söyledi.

Normal sezonun bitmesine 7 hafta kaldığını hatırlatan Başkan Altuğ, "Pazar günü deplasmanda Tokatspor'u yenersek haftaya playl off yarışındaki rakiplerimizden Niğde Belediyespor'la final havasında bir maç oynarız. Kaliteli bir takım olduğumuzu her zaman söylüyorum. Bunu da bize 14 puan fark atan Gümüşhane'yi hezimete uğratarak gösterdik" ifadelerini kullandı.

İnegöl deplasmanında sergilenen futbolun kendisini hayal kırıklığı uğrattığını ve bunu maç sonunda soyunma odasında futbolculara söylediğini belirten Başkan Altuğ, şöyle devam etti: "Futbolcularıma, 'Düşme-kalma korkumuz yok. Siz havlu attıysanız söyleyin ben de ona göre davranayım. Ama ben size inanıyorum' dedim. Nitekim Gümüşhanespor maçındaki kazanma hırslarıyla yarıştan kopmayacaklarını kanıtladılar. Yönetim ve takım olarak kenetlendik. Mali yükümlülüklerimizi biraz geç de olsa yerine getiriyoruz. Bu yük bir kişinin omzuna yüklenemez. Camia olarak kenetleneceksek şimdi destek vermenin tam zamanı."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı tiyatrocular Bozcaada’yı büyüledi
Sonraki Haber Karşıyaka'nın karbon salımı %20 azalacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?